Aer Conditionat

Montaj de aer conditionat in apartament

Instalarea profesionista a aerului conditionat are loc in cateva etape:

– alegerea locului de instalare a aparatului de aer conditionat. Este important ca locul ales pentru unitatea interna sa fie potrivit, aceasta va influenta aspectul estetic dar si cheltuielile pentru cabluri si conducte de drenaj;

– pregatirea locului ales. Aici are loc decuparea peretului, stabilirea traseului, conectarea cablurilor intre unitatile interna si externa.

– evacuarea aerului din sistem printr-o pompa de vacuum;

– incarcarea cu freon, conectarea. Asadar, procesul de instalare este destul de complicat si necesita cunostinte si abilitati speciale.

Proprietarii aparatului de aer conditionat, din dorinta de a economisi, incearca sa-si instaleze aparatul singuri, bazandu-se pe informatiile gasite. Aceasta decizie are o serie de riscuri.

In primul rand este vorba de pericolul pierderii certificatului de garantie. Unii producatori solicita introducerea in certificatul de garantie a datelor de instalare si stampila specialistului care a realizat montajul.

In al doilea rand, nerespectarea cerintelor de montare poate deteriora climatizorul. In acest caz, proprietarul dispozitivului va fi pus in situatia sa procure piesa defectata, sa plateasca reparatia aparatului si, intr-un final, sa apeleze la servicii specializate de instalare. Costul serviciului de instalare a aerului conditionat variaza in dependenta de mai multi factori.

Pentru a obtine informatii concrete cu privire la pretul acestui serviciu, completati cererea propusa pe site sau faceti legatura cu operatorii nostri prin telefon.

Punctualitate & Seriozitate

Punctualitatea si Seriozitatea este deviza noastra, va stam la dispozitie cu informatii in orice problema sau nelamurire aveti.

Calitate si Profesionalism

Orice instalare aer conditionat executat cu noi beneficiaza gratuit de folosirea pompei de vacuum.

Folosim doar scule profesionale pentru montarea de aere conditionate.