Incalzire in pardoseala

ECONOMISITI CU PANA LA 70% LA INSTALATIA DE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA

Heating Direct Romania ofera o gama variata de sisteme de incalzire prin pardoseala electrice si cu tevi pentru diverse lucrari de constructie si pardoseli. Produsele noastre de calitate superioara pentru incalzirea prin pardoseala si kiturile oferite de catre noi va vor ajuta sa beneficiati de incalzire in orice camera iar accesoriile pentru tevi va vor ajuta de asemenea sa instalati astfel de sisteme mult mai usor.

 

Beneficiile incalzirii prin pardoseala
In comparatie cu radiatoarele montate pe perete, sistemele de incalzire prin pardoseala pot incalzi in mod eficient orice suprafata, fie ca este vorba de o camera, o casa sau o cladire de birouri. Deoarece incalzirea prin pardoseala utilizeaza caldura radianta care este dispersata uniform, va produce o atmosfera confortabila la o temperatura a suprafatei mai mica fata de cea oferita de sistemele de incalzire conventionale iar toate acestea conduc la eficienta mai mare si la costuri de exploatare mai mici. Podeaua unei camere in care este utilizata incalzirea prin pardoseala va degaja aceeasi caldura pe toata suprafata acesteia, asigurand aceeasi temperatura in orice colt al camerei v-ati afla.

 

Care sistem de incalzire prin pardoseala vi se potriveste?
Principiile incalzirii radiante raman neschimbate, indiferent daca se folosesc sisteme electrice sau pe apa. Marea diferenta dintre cele doua este constructia de sub pardoseala, cea pe care sistemul este instalat.

Cand inaltimea podelei este limitata, sistemul electric de incalzire prin pardoseala este preferat din moment ce foloseste caburi cu o grosime de la 3,5 mm la 7,00 mm in timp ce sistemul de incalzire prin pardoseala pe baza de apa este preferat pentru constructiile noi. Tevile de incalzire ale sistemului sunt fixate in sapa de ciment pe care este asezata podeaua.

ECONOMISITI PANA LA 70%

CONSULTANTA GRATUITA

Curios despre produsele noastre?

Sună la:

+40 728 128 566
office@termoplint.ro

CONTINUTUL SETURILOR DISPONIBILE

Toate kiturile disponibile pentru instalatiile umede sunt formate din urmatoarele produse:

  • Distribuitor (pentru sisteme cu temperaturi ridicate sau scazute)
  • Conectori Eurocon de 16 mm
  • Teava de incalzire de 16 mm
  • Izolatia marginilor
  • Suport pentru cot de teava de 90°
  • Gratuit taietor teava si instrument de calibrare

Materialele de izolatie si fixare pentru instalatiile umede depind de inaltimea disponibila si preferinte,  prin urmare, nu sunt incluse in kiturile de sisteme umede.

KITURI DE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA CU DISTRIBUITOR, INCLUSIV VANA SI POMPA DE AMESTEC

Distribuitoarele cu o vana si pompa de amestec sunt utilizate cand temperatura de alimentare a apei la distribuitor este mai mare decat cea necesara pentru sistemul de incalzire cu apa prin pardoseala (sistem de incalzire la temperaturi ridicate). In acest caz, apa care este trimisa in distribuitor trebuie amestecata pentru a obtine temperatura uniforma pentru sistemul de incalzire prin pardoseala.

Kit - distribuitor, inclusiv supapa de amestec

Distribuitoarele din otel inoxidabil cu vana si pompa de amestec sunt formate din componente libere care sunt montate cu ajutorul unor console. Acest distribuitor include debitmetre, supape cu bila cu maner tip fluture, supape de reglare manuala integrate pe sina de retur si este prevazuta cu o pompa Grundfos UPS2 eficienta din punct de vedere energetic.

Kit - distribuitor compact din otel

Distribuitoarele compacte din otel sunt formate dintr-o constructie din otel preasamblata cu vana si pompa de amestec incorporata, indicator de temperatura si supape de reglare manuala integrate (care sunt configurate sa accepte dispozitivele de actionare electrotermica). Distribuitorul poate fi asamblat fie cu o pompa de circulatie Grundfos standard, fie cu pompa Grundfos ALPHA2 L eficienta din punct de vedere energetic.

KITURI SI SUPRAFETE DE PARDOSEALA DISPONIBILE

Kiturile sunt adecvate pentru a acoperi diferitele suprafete de pardoseala prin efectuarea unei ajustari in distanta dintre tevi. Suprafetele maxime indicate sunt suprafetele cu o distanta intre tevi de 15 cm sau 20 cm. 

Se recomanda ca incalzirea prin pardoseala sa fie instalata intr-o proprietate bine izolata. Izolatia suplimentara poate fi achizitionata aici pentru sistemul dvs. de incalzire.